Rajasthani Shayari - Marwadi Shayariyan In Hindi
Zindgi Bhar ie Dil Par Raaj Kar Si
Chorri Hakeem Bhi Mane Keh Diyo
Mahare Pagalpan Ko Sirf Tu Hi Ilaaj Kar Si
जिंदगी भर ई दिल पर राज कर सी
छोरी हकीम भी मने केह दियो
म्हारे पागलपन को सिर्फ तू ही इलाज कर सी
Tane Dekhna Ka Baad Ho Jasu Theek Main
Aur Zindgi Bhar Resu Tharo Hoke Tane Kagaj Kar Deun Hoon Likh Main
तने देखना का बाद हो जासू ठीक मैं
और जिंदगी भर रेसु थारो होके तने कागज पर देव हूं लिख मैं
Tane Dekhna Ka Baad Hi Huyo Hoon Bawlo
Chorri Aaj Su Roj Thari Gali Mein Aaunwlo
तने देखना का बाद ही हुयो हूं बावलो
छोरी आज सुं रोज थारी गली में आऊंलो
Marwadi Shayariyan
Dil Baag Baag Ho Jaave Hai
Chorri Thari Smile Mahare Dil Ne Chhu Jaave Hai
दिल बाग बाग हो जावे है
छोरी थारी स्माइल म्हारे दिल ने छू जावे है
Thari Khushi Jaruri Hai Mahare Khatir
Tu Keh Toh Sahi
Tu Jo Keh Si Bo Hi Karsu Main Thare Khatir
थारी खुशी जरूरी है म्हारे खातिर
तू केह तो सही
तू जो केह सी बो ही करसु मैं थारे खातिर
Jade Jade Dekhu Tane Main
Bhool Jaun Hoon Khud Mane Main
Choori Haan Kar De Byaah Kahtir
Ghano Pyaar Karu Hoon Tane Main
जद जद देखूं तने मैं
भूल जाऊं हूं खुद मन्ने मैं
छोरी हां कर दे ब्याह खातिर
घणौ प्यार करूं हूं तने मैं
लव सायरी बेस्ट है
ReplyDelete